Wat zeggen onze klanten over S1?

Een tevreden klant is de beste organisatiestrategie van allemaal!

Zeer inspirerend

Na een mooie sessie over organisatienetwerken maakten de goed op elkaar ingespeelde heren van S1 voor de strategische adviseurs van de corporaties binnen De Vernieuwde Stad een zeer inspirerend, creatief en vrolijk leertraject van ruim een jaar, gericht op de ‘strateeg van de toekomst’. 

 

N

Yves Vermeulen - Secretaris De Vernieuwde Stad

Goede begeleiding

In een kort tijdsbestek en onder goede begeleiding van S1 zijn we snel tot een gezamenlijke toekomstvisie gekomen. We zijn gestart met het ophalen van maatschappelijke trends en ontwikkelingen die impact hebben op onze organisatie. Dit hebben we vertaald naar een ‘goed-weer’ en ‘slecht-weer’-scenario. Vanuit daar hebben we gekeken hoe we daarop kunnen acteren. 

 

N

Carina Kruijsse - Bestuurder SMO Traverse

Wat een creativiteit!

Tijdens de strategie-sessie werden wij geïnspireerd door de vier heren van S1. Ze zijn in staat om in een korte tijd en op een creatieve wijze onze maatschappelijke droom uiteen te zetten in concrete acties!

N

Michael Schuren - VION

Perspectief in onzekere tijden

De mannen van S1 brachten structuur en perspectief in een onzekere coronatijd. In korte tijd is een afwisselend digitaal programma opgesteld voor het ophalen van informatie bij collega’s en stakeholders. In twee inspirerende sessies is het met de nodige humor gelukt om de organisatie weer een stap verder te brengen. De informatie hebben we gebruikt voor een ondernemingsplan waarmee we weer enkele jaren vooruit kunnen. Bedankt!

 

N

Dorthe Boerwinkel - Beleidsadviseur heuvelrug Wonen

S1 maakt waar wat ze beloven

De wisselwerking tussen de heren van Strategie in een Dag werkt aanstekelijk en inspirerend. Ze vullen elkaar goed aan tijdens de sessies. S1 maakt waar wat ze beloofd hebben en we zijn inmiddels vol aan de slag met de opbrengsten van de dag.

 

N

Patrick Vermeulen - Directeur Het PON - Telos

Een succesvolle dag

We hebben een succesvolle dag gehad met de heren van Strategie in een Dag. Het was teambuilding met inhoud.

 

N

Henk Coppens - Voorzitter bestuur Stichting Welzijn Ouderen veldhoven

S1 was een hele goede keuze

Hun prikkelende opmerkingen en energie brachten mij ertoe een ‘Strategie-in-een-dag’-sessie te houden. Dat bleek een hele goede keuze. Door de verrassende aanpak, met veel verschillende werkvormen en een perfecte timing van voorbereiding en agendavoering hadden wij een inhoudelijke dag mét resultaat. De begeleiders van S1 beschikken over een brede expertise!

 

N

Jan Bernard Koolen - Bestuurder Residentie Molenwijck