Over ons…

Vier heren, één missie, één visie. Een verbinder, schrijver, webber en verhalenverteller. Met allen een passie voor die ene vraag: welke strategische keuzes maakt uw organisatie?  

 

Jeroen Cras

Verbinden ontwikkelen. Dat is wat Jeroen doet. Zijn expertise ligt op het gebied van verandermanagement. Mensen ervaren hem als toegewijd. Jeroen stuurt krachtig op resultaat en is zorgvuldig in relaties. Als adviseur, trainer en coach begeleidt hij organisaties en mensen in het maken van betekenisvolle keuzes. In de afgelopen 30 jaar heeft hij in zeer diverse werkkringen gewerkt. In de wetenschap, bij de overheid, in de zakelijke dienstverlening en bij een woningcorporatie. Jeroen is een kei in de verbinding maken tussen mens, organisatie en strategie.

Stephan van Erp

Een duizendpoot. Geen betere omschrijving past bij Stephan. Naast zijn werk als Manager Strategie & Bedrijfsvoering bij een woningcorporatie is hij schrijver, muzikant en fotograaf. Als strateeg  zoekt Stephan continu naar een balans tussen strategische doelen en de medewerker. Want volgens hem zijn het de medewerkers zelf die het succes van een strategie bepalen. Stephan heeft een gevarieerd carrièrepad doorlopen: de gehandicaptenzorg, onderzoek & advies en de corporatiesector. Hij heeft drie romans geschreven waarvan ‘Peelpijn’ de publieksprijs van The Indie Awards 2020 won. Wie weet kom je hem als percussionist van The Neil Diamond Memories Band nog eens tegen…

Peter Baetsen

In zijn zoektocht naar oplossingen voor complexe maatschappelijke problemen heeft Peter zich ontwikkeld tot een echte ‘webber’. Hij weeft als het ware draadjes tussen projecten en initiatieven in de aanpak van deze problematiek. Denk hierbij aan vraagstukken op het gebied van schulden en armoede, huisvesting van kwetsbare mensen en het creëren van duurzame woonwijken. Peter brengt organisatienetwerken in kaart en analyseert deze als een heus ecosysteem. Hij organiseert betekenisvolle events, leidt projecten om de verbinding tussen mensen en organisaties te creëren en zoekt altijd naar effectieve oplossingen. Peter is een fervent wielrenner en DJ. Geen berg is hem te hoog. 

Wilbert van Bakel

Noem je Wilbert van Bakel, dan heb je het dus over een echte strateeg. Als geen ander is deze verhalenverteller in staat om je mee te nemen in de wereld van trends, analyses en scenario’s. En uit de veelheid aan informatie vindt Wilbert altijd de essentie voor jouw organisatie. Hij spiegelt met je en laat de impact van mogelijke keuzes zien. Wilbert begeleidt Raden van Commissarissen op het vlak van scenario’s en governance. Hij is verbonden aan de strategieschool, Jester en werkt als bestuurssecretaris bij Woonbedrijf in Eindhoven. Ook hij geniet van het wielrennen maar zijn grootste passie is de Philips Sport Vereniging. 

Mobiel

06-23365663

Volg ons